Saturday, April 25, 2009

ROMPIN BEACH RESORT - LIPUTAN CELCOM 3G

          ROMPIN BEACH RESORT               

ROMPIN - Perjalanan melalui bandar diraja Pekan, Pahang. Tempat tujuan adalah  Rompin Beach Resort, tanpa sebarang masaalah..akhirnya sampai ketempat tujuan pada jam 11.30 pagi. Tujuannya untuk meraikan rakan-rakan dari Jempol...namun mereka begitu sibuk dengan jadual tugasan. Namun begitu rakan-rakan Dari RBR begitu perihatin diatas kedatangan saya dan rakan setugas ke resort ini, sehingga menyediakan makan tengahari bersama mereka...terima kasih dari saya dan kami semua, semoga dimurahkan rezeki mereka semua. Sambil makan kami sempat bertukar fikiran dengan para pegawai RBR mengenai perkhidmatan tanpa wayar jalur lebar ( wireless broadband ), kebetulan di RBR menyediakan perkhidmatan WiFi kepada pengujungnya di kawasan lobi dan restoran dan pengerurusan RBR sedang merancang adalah untuk menyediakan perkhidmatan ini sehingga kekawasan dewan seminar. 

Hanya 1 jam 30 minit dari Bandar kuantan, RBR menyediakan 112 bilik termasuk chalet untuk penginapan, Rhu Cafe menyediakan makanan yang sungguh enak, bilik seminar yang selesa juga perkhidmatan rekreasi yang lain.

Destinasi percutian anda seterusnya ROMPIN BEACH RESORT, jangan lupa komputer riba anda, kerana anda boleh mengakses email dan internet di sini. Destinasi kami seterusnya juga untuk menyediakan perkhidmatan jalur lebar nombor satu di Malaysia....CELCOM BROADBAND...insyaallah.


Rompin Beach Resort;
            
Lot 340, Jalan Pantai Hiburan, 26800, 
Kuala Rompin, Pahang Darul Makmur, 
Malaysia 

Tel : 09- 414 3333
Fax : 09- 414 1366
Email :
 info@rbr.com.my

0 comments:

Post a Comment

 

Advertisement

Status

sitemeter

Cbox

MOBILE2GO Copyright © 2009 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal