Sunday, July 4, 2010

Don't Cry For Me Argentina

Germany 4 - Argentina 0

Apalagi yang hendak diperkatakan, german terlalu bagus dari semua sudut untuk Argentina. Walaupun keseluruhan perlawanan pada penglihatan kita dikuasai oleh Argentina, namun dari serangan balas German berjaya menghasilkan gol. Hayatilah lagu Madonna "Dont Cry For Me Argentina" kerana ianya sinonim sekali dengan Diego Maradonna kat bawah ni.

 Wajah murung "The Lagend", Dengan azimat sentiasa terlekat ditangan, namun harus menerima hakikat kali ini tiada lagi "HAND OF GOD"
 Apakah motif sebenar Maradonna memakai dua jam ni?

 Lihatlah keriangan Jurulatih German ni, Belum tahu lagi bro..perjuangan belum berakhir..

 Apakah yang diperkatakan Oleh si Ballack ni kepada Chancellor German Angela Merkel, mungkin dengan kehadiran kedua-dua individu ini menguatkan lagi semangat pemain German.

  Dua gol dari Miroslav Klose menambah derita Argentina.

Tangisan serta kekesalan tidak akan mengubah segalanya , kerana adat pertandingan mesti ada yang kalah. Jika empat tahun dulu Argentina kalah melalui penalti juga dengan German, tapi kali ini lebih parah.
DONT CRY FOR ME ARGENTINA...

17 comments:

shaa bonitaa on July 4, 2010 at 2:24 AM said...

saya sokong german..tp cian jgk kt argtina..huu~

Cik Bucken on July 4, 2010 at 2:37 AM said...

lompatan Joachim Loew tu mengagumkan!

zaza on July 4, 2010 at 6:42 PM said...

btol tu walaupun sokong german tp sian argentina sbb kena blasah 4 skali gus... hehehe

ape2 pun kite tgk sape masuk final nnt ;)

✿Lovillea✿ on July 4, 2010 at 10:16 PM said...

bgus le kalah.. ehhehehehe kalo idak senang2 leh tgk maradona bogel;... ngeee xmo xmo xmo...

pawaka19 on July 5, 2010 at 1:01 AM said...

german lawan spain lak lpas ni..go spain..

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Sanggup Berkampung Demi Selebriti Twilight Saga Eclipse"

Anis izyan Abd Rahman on July 5, 2010 at 9:53 AM said...

i cried for argentina
main cantik da
tak der rezeki nak goal
sian messi sob4x..

Ummiega on July 5, 2010 at 1:31 PM said...

You said don't cry, but I cry for Argentina.

AKU on July 5, 2010 at 1:50 PM said...

nk tau pasni apa masa depan pasukan german dlm kempen piala dunia kali ini..kita tunggu ramalan sotong kurita yg seterusnya...kihkih

ataicha on July 5, 2010 at 3:34 PM said...

sabar je la Argentina supporter...
cuma masa main ngan Germany.. x suka tengok cara Argentina main.. lbh banyak nak bolot diri sendiri.. dah tau defend Germany penuh pesal x main cross.. ni duk gelecek tempat yg penuh orang pastu x pass bola kat team mate camne nak menang...

pape pun.. next game to watch... Spain vs Argentina..

ANDI WONG on July 5, 2010 at 3:58 PM said...

gagal dah unggulanku... hiks :(

impish_yatie on July 6, 2010 at 2:08 AM said...

"argentina byk primadona"

bak kate PM...=)

Indahnya Kebersamaan on July 6, 2010 at 10:21 AM said...

Belanda cuy, pasti road yo final!!!!

JaNe @ JyNs on July 6, 2010 at 11:32 AM said...

Pa pun owez support Argentina :)

timhar on July 7, 2010 at 2:23 AM said...

dun cry for me argentina.. uwauwa..
cuba lagi 4 tahun akan datang..

Mat Pintu on July 7, 2010 at 3:02 PM said...

kesian gak ar tgk Maradona. Dia besungguh gila2 kot nk bg argentina mng. Tapi stakat nk pakai messi sorang mne boley mng. Germany tu semua posisi mantap beb!

Norasikin on July 7, 2010 at 9:36 PM said...

Argentina bukan lg idola

rinozeen on July 8, 2010 at 7:26 AM said...

dah ... team spanyol da tlg blskan dndm org argentina da ;)

Post a Comment

 

Advertisement

Status

sitemeter

Cbox

MOBILE2GO Copyright © 2009 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal