Saturday, October 2, 2010

Gadget Idaman Remaja

Banyak dapat duit raya tahun ni? bagi yang dewasa tu tak dapat apa-apa lah nampak gaya nya, keluar lagi ada. Sebelum puasa lagi mungkin ramai yang buat window shopping samaada kat kedai, melalui internet mahupun majalah. Mungkin jumlah simpanan dah mencukupi atau masih berjimat cermat dan ada yang bekerja separuh masa hanya berkehendakan gadjet idaman hati.


Ada banyak gadjet yang menjadi pilihan dan idaman setiap remaja masa kini, yang masih bersekolah sampai ikat perut kerana nak simpan duit ni. Bagi yang bekerja tu lain lah ceritanya. Aidil Fitri ni merupakan satu rahmat bagi mereka, ala ..... macam dapat bonus tahunan lah.


Bagaimana kalau ini yang pertama? PSPgo selain dari bermain Game, menonton video dan music, dapat juga melayari internet melalui WiFi.

Lebih kecil dengan Apple iPod Nano


Ada jua yang menyimpan dendam ingin memiliki iPhone 4.


Memiliki Blackberry ala-ala korporat lah gitu.
v
v
v
v
Atau bagi para wanita memiliki Sony vivaz


Memiliki model Laptop keluaran terbaharu dari DELL.

atau Acer Ferrari sebagai peminat Ferrari F1..


Kenapa tak terus sahaja memasang impian memiliki iPad.


Walau apapun impian kita, kesabaran untuk memilikinya adalah perlu. Kalau tak ada keperluan untuk memilikinya pun nanti menjadi satu pembaziran pulak.

Ado lah  lopeh ni eden kono dongan omak dan abah korang.




2 comments:

kulanz on October 3, 2010 at 2:36 AM said...

tahun ni sasaran nak dapatkan iPhone 4 dan laptop apple

Cty-Aya "Home-Biz" on October 3, 2010 at 12:51 PM said...

gadget idaman ank girl² sayer

Post a Comment

 

Advertisement

Status

sitemeter

Cbox

MOBILE2GO Copyright © 2009 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal