Tuesday, April 21, 2015

Perniagaan Online - Mudah dan Pantas

Dah lama betul tak menjengok kedalam BLOG ni, namun kerana minat masih mendalam didalam dunia BLOGGER ni, apatah lagi sedang berjinak jinak dengan perniagaan berasaskan online, maka saya " MAKE A COMEBACK'. Kenali dulu apakah perniagaan berasaskan online ni.

Perniagaan Online?. Apa dia? dan Bagaimana nak mula?

Ramai diantara kita ingin mencuba perniagaan secara online, mengikuti trend semasa dan kejayaan melahirkan usahawan bertaraf jutawan. Tetapi apa dia bisness online ni?
Perniagaan online ni sama je dengan perniagaan biasa tetapi kelebihannya lebih kepada usahawan yang baru berminat menjalankan perniagaan sambil mempunyai pekerjaan tetap dan dengan modal yang sangat rendah.
Sepintas lalu kelebihan menjalankan perniagaan online;
1. SEWA? - perniagaan online tak perlu menyediakan tak perlu nak sewa kedai, dah banyak jimat tu. Iklan je produk atau apa jua perkhidmatan yang didalam laman sosial ni...janji kita jujur dan ikhlas..
2. PEKERJA? - Kita lah bos...kitalah kuli, segalanya kita lakukan selepas waktu kerja. Ada yang lebih baik...kita terima order...syarikat induk yang uruskan segalanya..lebih senang kan..
3. PASARAN? - Nak banding pasal pasaran...perniagaan online ni lagi besar kawasan pasaranya, selagi ada internet dan pengguna laman sosial...mereka adalah potensi rakan niaga kita..
Menggunakan Laman Sosial sebagai pemangkin kepada kejayaan perniagaan secara online...belajar dari mereka yang telah mencipta kejayaan....tidak malu bertanya..

Kita jumpa lagi selepas ini..untuk mengetahui perniagaan yang mudah, murah dan pantas.

2 comments:

sherlina halim on August 11, 2015 at 11:15 AM said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Susan bowman on October 12, 2017 at 11:10 PM said...

BERITA BAIK! BERITA BAIK!

Untuk memperkenalkan diri dengan betul,
Ibu saya SUSAN [SYARIKAT PINJAMAN SUSAN BOWMAN]

Saya seorang pemberi pinjaman swasta, syarikat saya menyediakan pinjaman semua jenis dengan kadar faedah 2% sahaja. Ia adalah peluang kewangan di langkah pintu anda, memohon hari ini dan mendapatkan pinjaman cepat anda.

Terdapat ramai di luar mencari peluang atau bantuan kewangan di seluruh tempat dan masih, tetapi mereka tidak dapat mendapatkannya. Tetapi ini adalah peluang kewangan di langkah pintu anda dan dengan itu anda tidak mampu untuk melepaskan peluang ini.
Perkhidmatan ini menjadikan kedua-dua individu, syarikat, lelaki dan wanita perniagaan.
Jumlah pinjaman tersedia antara jumlah pilihan anda untuk maklumat lanjut hubungi kami melalui e-mel:

Susanbowmanloancompany@gmail.com

Post a Comment

 

Advertisement

Status

sitemeter

Cbox

MOBILE2GO Copyright © 2009 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal